Om


Hos Openminds skaber vi software til at understøtte og udvide vores kunders forretning. For at imødekomme kravene fra en moderne slut-bruger, kræves en kompleks pakke af forskellig software.

Intuitive apps på mobile enheder, moderne responsive web sites, solid integrationssoftware til at forbinde en forretnings øko-systemer, samt sikker data behandling. Alt, som også skal være skalérbart og sikkert.

Hos Openminds har vi færdighederne til at levere hele pakken.

 

Close relations

Openminds’ tag-line er “Close Relations”. Tætte relationer til vores kunder betyder, at vi forstår deres forretning og deres slutbrugere. Vi tror på, at denne forståelse resulterer i betydelig bedre software.

 

Håndværk

Hos Openminds tror vi på, at det er et håndværk at skrive god software; et håndværk, som kræver de rette evner og færdigheder. Software er oftest slutproduktetet af vores arbejde, og vi gør en stor indsats for at sikre, at slutproduktet lever op til det, vi mener er god software.

I længden kan dårlig software ødelægge en forretning…

 

Et agilt mindset

Vi foretrækker Scrum til at styre udviklingsprocessen, og vi tror, at en agil udviklingsmetode giver det bedste fundament for softwareprojekter.

Vi er også stærke tilhængere af test-drevet udvikling. Vi er overbeviste om, at software, som er skrevet med en test-drevet tilgang, ikke kun har færre fejl, men ganske enkelt også er bedre designet.

 

Historie

Openminds blev etableret i 2011 af de 4 partnere Aage Nielsen, Mads Peter Henderson, Michael Martinsen og Morten Hauch.

Siden da er flere kommet til, og vi tøver ikke med at sige, at vi har nogle af de bedste IT-professionelle ansat hos Openminds.