KontaktVores kontor kan du finde i hjertet af Aarhus:

Adresse

Openminds ApS Fredens Torv 1B, 1. sal 8000 Aarhus C Cvr. nr. 33 64 71 66 Tlf: +45 3048 3364 Info: info@openminds.dk


Aage Nielsen

Aage Nielsen

Mail: ani@openminds.dk Mobil: +45 5390 1639

Aage er en særdeles erfaren it-arkitekt og designer med stor erfaring indenfor programmering, projektledelse, arbejde med komplekse tekniske opgaver med fokus på arkitektur og integration Aage er samarbejdsvillig, udadvendt med en professionel tilgang. Han har høje kompetencer indenfor: ERP, Lønsystemer, Hospital, Biblioteker og CRM.


Mads Henderson

Mads Henderson

Mail: mph@openminds.dk Mobil: +45 2973 6776

Mads er en erfaren systemudvikler arkitekt og designer med mere end 15 års erfaring og primært fokus på .NET og Java (JEE og JBoss). Ekspert-kompetencer inden for backend, agile metoder/Scrum, testdrevet udvikling og automatiseret test. Stærke relaterede kompetencer indenfor frontend, webudvikling, SOA og Web Services.


Morten Hauch

Morten Hauch

Mail: mha@openminds.dk Mobil: +45 3023 7021

Morten er erfaren arkitekt og udvikler. Han arbejder primært med Java/JEE til udvikling af integrations- og webløsninger. Han har stor erfaring med JBoss (EAP, Fuse, ESB), Spring og applikationssikkerhed – herunder NemID.


Michael Martinsen

Michael Martinsen

Mail: mma@openminds.dk Mobil: +45 6169 6779

Michael er arkitekt og udvikler. Han arbejder med Java og .NET til udvikling af bl.a. web-applikationer og integrations-applikationer. Han har desuden et indgående kendskab til JBoss Open Source, og er JBoss certificeret.


Kenneth Larsen

Kenneth Larsen

Mail: kla@openminds.dk Mobil: +45 6171 4411

Kenneth er en erfaren systemudvikler og arkitekt, som kender værdien af at lave de rigtige løsninger i god kvalitet. Det betaler sig sjældent at springe over, hvor gærdet er lavest. Kenneth er god til at danne sig et overblik og til at forstå en problemstilling. Han er hurtig til at lave en effektive og robuste løsningsmuligheder. Som person er Kenneth en ildsjæl, som arbejder engageret og målrettet.


Mads Diget

Mads Diget

Mail: mdi@openminds.dk Mobil: +45 6095 0766

Mads er systemudvikler og arkitekt, med en stor viden indenfor den finansielle sektor. Gennem de seneste 10 år har han været helt fremme med udvikle de store indlandske banker. Han kender de nyeste teknologiske muligheder og forstår at binde dem sammen i den helt rigtig løsning.