Kompetencer


I dag kan software udvikles på flere måde end nogensinde. Med flere programmeringssprog og værktøjer end nogensinde.

Hos Openminds er vi ikke fanatiske omkring valg af programmeringssprog, værktøjer o.s.v. Vores konsulenter har gennem mange år udviklet software med forskellige programmeringssprog og mange forskellige værktøjer.

Vi mener, den bedste tilgang er, at vælge det bedste værktøj til opgaven. Tit er dette valg dog en balancegang mellem at vælge ny teknologi og hensynet til den organisation, som skal kunne tage teknologien til sig, og supportere de løsninger, der er lavet med den.

Vi udvikler primært software til Java- og .NET platformen. De er blandt de mest udbredte, og mange virksomheder anvender en af disse – eller dem begge.

 

Java

Til Java platformen findes værktøjer og frameworks til at understøtte mange forskellige typer applikationer. Alt fra web-applikationer, desktop-applikationer, integrations-applikationer og apps til mobile enheder kan udvikles med Java. Hos Openminds har vi mange års erfaring med Java og forskellige typer af Java applikationer. Nogle af vores mest brugte værktøjer og frameworks er: Java Enterprise Edition, Hibernate, Spring, Camel, Grails Maven og Gradle.

 

.NET

Til .NET findes der – ligesom til Java – også en lang række værktøjer og frameworks. Med .NET understøttes – stort set – de samme type applikationer. Hos Openminds har vi også erfaring med alle type af .NET applikationer. Nogle af vores mest brugte værktøjer og frameworks til .NET er: ASP.NET MVC, WCF, Castle Windsor, NHibernate, NServiceBus, NUnit og NuGet.

 

Open Source

Hos Openminds er vi stor fortaler for Open Source Software (OSS). Vores egne produkter er baserede på open source software, og vi anbefaler også vores kunder at bruge open source software, hvis det er muligt. Vi har gennem mange år arbejdet med meget forskellig open source software, både til Java og .NET. JBoss open source software er én af vores favoritter.

 

JBoss / Red Hat

Vores konsulenter har i mange år arbejdet med JBoss open source software og den kommercielle udgave leveret af Red Hat. De har et indgående kendskab hertil. Flere af vores konsulenter er certificerede JBoss konsulenter. Vi arbejder løbende med udvikling af software, baseret på JBoss open source software, som f.eks. JBoss Application Server / Red Hat JBoss EAP, JBoss ESB, JBoss Fuse, jBPM med flere.

 

Web

Web-applikationer er en afgørende del for mange forretninger – tænk f.eks. på bankerns netbank-applikationer. Web-applikationerne er slut-brugernes primære værktøj, og det er vigtigt, de er velfungerende og tilbyder en indbydende og logisk grænseflade. Når vi hos Openminds laver grænseflader i web-applikationer, bruger vi følgende populære framework og værktøjer: HTML5, jQuery, AngularJS og Twitter Bootstrap.

 

Sikkerhed

Dårlig IT-sikkerhed kan få fatal betydning for en forretning. Openminds har stor erfaring med IT-sikkerhed, og er f.eks. Nets sambarbejdspartner. Vi kan hjælpe dig med IT-sikkerhed som: NemId/OCES2, SAML, certifikater, signering og kryptering.